KREATIV OG KOMPLETT MARKEDSFØRING

Belinda Jakobsen

Branding & Strategi

Belinda studerte markedsføring i California og har 13 års erfaring med markedsføring og sosiale medier fra store selskaper i Norge og utlandet. Belinda startet Pikant Media AS sammen med Iancu.

bbelinda_edited.jpg

Belinda Jakobsen Ilies

Iancu J Ilies

Media

Iancu er CEO i Pikant Media og jobber som prosjektleder og media ansvarlig. Med utdannelse i musikk og film har han en kreativ hverdag ved å hjelpe kundene med film, bilder, musikk, eller podcast. 

Iancu.png

Iancu J Ilies

Adrian Moldovan

Google ekspert

Adrian er vår Google analyst og strategist. Han er offisiell Google Partner og er spesialisert på Google Ads og Analytics. Adrian har jobbet i Pikant Media siden oppstart.

Adi.png

Adrian Moldovan

Iris Inbar

SoMe Marketing

& Webdesign

Iris har jobbet med mange store internasjonale selskaper som AOL, James Allen, TV1, Aniboom, Singtail og mer. Hennes spesialfelt er programmering og sosiale medier. Iris er også en ekstremt ettertraktet grafisk designer.

Iris.png

Iris Inbar

Shay Shitrit

Senior advisor

Shay er ekspert på data compression, encryption, video & audio encoding, image processing & code optimization. Han startet sitt første selskap da han var 22 år og har siden da hatt mange prosjekter med noen av de største selskapene i verden.

Shai.png

Shay Shitrit

THE TEAM

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

STRATEGI - INNHOLD - DISTRIBUSJON

Branding -  Media - Google - Sosiale Medier​

Pikant Media er et sertifisert Google Partner byrå med mange års erfaring. Vi tilbyr den høyeste kompetanse når det gjelder å skape vekst via Google og Youtube samt på sosiale medier og i influencer marketing.  

Media produksjon er også en del av våre tjenester, vi skaper video og bilder for bruk i annonser og tv/kino reklamer. 

Som kunde i Pikant Media får du din egen senior-rådgiver/prosjektansvarlig som forstår morgendagens målgrupper samtidig som vi ivaretar din visjon og dine verdier.