top of page

Digital Markedsføring

Digital markedsføring er et bredt tema. I en verden hvor alle kjemper om din oppmerksomhet er det avgjørende å ha en riktig strategi på hvordan din bedrift skal skille seg ut fra alle andre budskapene der ute. Vi hjelper deg med strategi, analyse, innholdsproduksjon, annonsering & SEO.

Image by XPS

Strategi & Branding

Analyse av digitale profiler

Innholdsproduksjon

Vi hjelper deg med kartlegging av strategi og brand positioning. Strategi innebærer kundeprofilering, SWOT analyse, verdier, personlighet og hvordan/hvor du skal formidle ditt budskap på den beste måten.

Vi analyserer dine profiler og ser hva som mangler eller kan gjøres bedre. Dine digitale profiler er første inntrykket kunder får av din bedrift. Det er viktig å ha en ryddig struktur som gjør det lett for målgruppen din å utføre de handlingene du ønsker.

Innholdsproduksjon er en av de viktigste leddene i digital markedsføring. Hva skal du poste? Hvordan skal annonsen din se ut og hvordan skal dette fremstilles i design form? Vi hjelper deg med god innholdsproduksjon som går i tråd med din visjon og merkevare.

Annonsering

SEO (søkemotoroptimalisering)

Annonsering er hoveddøren til salg og merkevarebevissthet. Våre spesialister hjelper deg med split-testing, kampanjeplan, innsikt og analyse for å drive trafikk til din nettbutikk eller nettside. Digital annonsering innebærer alle typer markedskommunikasjon på internett som du må betale for.

SEO, eller søkemotoroptimalisering, handler om å skape bedre organiske rangeringer og synlighet på søkemotorer som Google. Vår google ekspert sikrer og synliggjør din bedrift på diverse søkemotorer. Dine kunder søker etter løsninger til sine problemer, og der skal du være den første de klikker på.

bottom of page