top of page

Film & Media

Medieproduksjon er nøkkelen til markedsføring. Vi tilbyr den høyeste kompetansen innen film & media slik at din bedrift fremstår som profesjonell og ekspert i din bransje. Digitale annonser er avhengig av god medieproduksjon for å kunne levere de beste resultatene.

Image by Denise Jans

Reklame

Film til SoMe / Korte videosnutter

Produktvideo

Presentasjonsvideo av
din bedrift

Dokumentar

Foto

Live sending / streaming

Trenger bedriften din en reklamefilm for å øke dine salg og øke din lønnsomhet? Vi i Pikant Media har god teknisk kompetanse & utstyr til å produsere reklamer av høyest kvalitet.

Skal du promotere film på sosiale medier? Vi lager korte videosnutter som du kan bruke på reels, tiktok, instagram stories eller digitale annonser.

Har du et produkt eller tjeneste som du vil promotere? Med en produktvideo kan du vise frem ditt produkt i levende og visuelt fengende bilder. Vi hjelper deg med kartlegging og gjennomføringsprosessen.

Trenger du en presentasjonsvideo av din bedrift? Vi hjelper deg med oppsett og utsyr slik at din presentasjonsvideo gjennomføres på den beste måten.

Vi i Pikant Media kan også bistå med dokumentar film til din bedrift. Ta kontakt med oss for en uforpliktende møte.

Profesjonell fotografi er avgjørende når du skal promotere deg selv, dine ansatte, produkt eller din bedrift. Profesjonelle bilder posisjonerer deg som en seriøs og pålitelig aktør i din bransje.

Streaming kan sammenlignes med en direktesendt radio- eller TV-sending. Den eneste forskjellen for seeren er det at man sitter på internett for å se sendingen, og ikke foran en radio eller en TV. Vi bistår med utstyr og tar oss av din livesending slik at du oppnår dine kortsiktige og langsiktige mål.

bottom of page