top of page

Sosiale Medier

I dag er det kritisk å ha en sosiale medier strategi. De største bedriftene har skjønt dette for lenge siden og det er en markedskanal å ta på alvor.

 

Sosiale medier er plattformen hvor du skaper tillit slik at kundene dine kan føle seg trygge på deg og dine produkter. Vi hjelper deg med content strategi, influencer-marketing og rådgivning slik at flest mulig kan engasjere og bli enda mer kjent med din bedrift.

 

I en verden hvor skeptisisme er på topp, er det viktig å være transparent. 

Screenshot 2021-10-13 at 15.47.00.png

Målsetting

Sett opp kontoer / forbedre profiler

Content Strategi

Influencer-Marketing

Hva har du lyst til å oppnå med din sosiale medier strategi? Vi gjennomfører en analyse av dine nåværende KPI's og veileder deg gjennom prosessen ved bruk av S.M.A.R.T goals. 

Vi kan hjelpe deg med å sette opp dine profiler/kontoer eller påpeke hvor det er rom for forbedring. Førsteinntrykket ditt i den digitale verden er essensielt for at du skal kunne oppnå salg, merkevarebevisshet eller få flere følgere.

Hva skal du publisere, hvor skal det legges ut og hvem skal se ditt innhold? Vi analyserer dine verdier, mål og merkevare for å kunne utvikle en god content strategi. Det er viktig å vite hvem din målgruppe er for å kunne skreddersy innhold som passer din bedrift.

Pikant Media gründer Belinda Jakobsen har over 100 tusen følgere. Hvordan kan du benytte deg av dette? Influencere har en stor plattform der de når mennesker som ser opp til dem på en eller annen måte. Gjennom influencer marketing kan man ikke bare bidra til økt salg, men det er også med på å bygge merkekjennskap.

bottom of page